SEBAB-SEBAB MENGAPA SAYA BUAT BISNES TONE WOW INI

1. Pertama, kerana produknya ada simkad atau handphone. Memang barang keperluan saya. Kalau saya tak pakai simkad Tone Wow ini pun saya tetap pakai handphone, saya tetap bayar bil, saya tetap beli topup. Malahan semua ahli keluarga saya pakai handphone. Daripada habis duit bayar duit top up, baik saya dapat duit sampingan dengan bisnes Tone Wow ini.

2. Saya tak perlu keluar modal yang banyak, tak perlu jual topup, hanya modal permulaan untuk beli sim kad bagi saya dan ahli keluarga saya sahaja.

3. Produk ini digunakan oleh ramai orang, semua orang pakai handphone, semua orang adalah bakal pelanggan saya, market amat-amat luas. Boleh katakan satu Malaysia adalah bakal pelanggan saya.

4. Ia boleh dibuat secara sampingan. Tak ganggu kerja yang sudah sedia ada.

5. Produk ini mudah, tak perlu nak telefon pon pelanggan, bulan ni tak beli barang ke? tak mungkin kita nak tanya, bulan ni tak topup ke? Pelanggan boleh top up kat mana-mana sekali pun, dan saya dirumah boleh dapat duit.

6. Saya dapat tahu, jika saya buat bisnes Tone Wow ini, jika saya dah ada komisen yang besar, jika saya meninggal dunia, kesemua komisyen tersebut akan dipindahkan kepada suami/isteri saya, suami/isteri saya meninggal, ia boleh diwariskan kepada anak saya, jika anak saya meninggal, ia akan diwariskan kepada cucu saya, jika cucu saya meninggal, ia akan diwariskan kepada cicit saya.

Kesimpulannya, saya dah nampak ini adalah peluang terbesar, sekali datang dalam hidup saya, untuk saya mengubah sepenuhnya hidup saya ke arah satu dimensi yang lain. Itulah apa yang saya nampak.

Jika anda nak jugak income pasif yang boleh diwarisi ini, klik link di bawah.

jutawan2step.com/1383128

atau hubungi 0176689897

Leave a Reply