Selamat Datang Ke Blog Tone Amri Nor

Berita – Berita Penting Untuk Trader Forex

Berita sangat penting kepada perdagang mata wang ( forex ) hari ini saya nak kongsikan satu website yang sangat baik untuk berita2 yang berkaitan dengan matawang dunia dalam bahasa melayu. ini dia websitenya https://www.forexfactory.com/ Selain teknik berita2 penting dunia juga sangat berkaitan rapat untuk anda buat profit atau loss… Terima kasih..

Alhamdulillah..Duit Pertama Dari Google Adsense

Semalam 21.09.2020 saya selaku admin blog ini… telah menerima pendapatan pertama dari google Adsense… Alhamdulillah.. Bertambah semangat nak update blog ini… he he he.. 100.02 usd tu siapa nak bagi… Terima kasih…google…Syukur kepadaMu Allah… ok jumpa lagi di post2 terbaru saya…. Blogger, Trade dan Usahawan Internet.

Labur di bank pun boleh jadi Jutawan

Tahukah anda jika anda menyimpan dengan bank Islam anda boleh menjadi jutawan… biar betul gaiii… Betul la.. Bank Islam anda pakej labur dan menang cabutan bertuah dengan akaun al Awfar. Boleh tengok bukit klik sini Jika anda berminat melabur dan menang atau berpeluang boleh jadi jutawan… lawatilah cawang2 yang berdekatan dengan anda…labur la paling rendah […]

Salam Tuan Bakal Prospek nak guna biz pack dan nak kekal no. lama?

Macam mana nak daftarkan? Harga simkad ? boleh tuan bagi info. No 1 : Caranya anda beli simkad MNP (lite pack) dan anda daftar guna mywow app milik anda. No 2 : Harganya RM20 siap pos ( boleh beli dengan saya ) Bila dah berjaya mendaftar, anda boleh Upgrade kepada Biz Pak RM100 boleh buat […]