Manusia Pelik Tolak Rezeki Allah Di depan Mata..

Jika anda guna RM100 topup dan bayar bill setiap bulan dan ada peluang jana wang atau guna hp free setiap bulan..anda mahu tak??

tanya saya kepada kawan yang baru saya kenal.

macam mana? tanya kawan.. ok anda guna duit anda setiap bulan duit yang anda guna bayar bill atau topup tu…  boleh tak??

boleh je..kata kawan.. bagaimana? tanya lagi..

anda tukar sahaja ke plan program telco simkad Tone Excel, anda akan dapat :

  1. cash back 7.5% setiap kali anda topup
  2. anda akan dapat macam2 lagi..jika berminat saya akan sertai dengan buku panduan.

Leceh la.. tukar tukar line.. saya pakai celcom dah 17 tahun… sayang dengan line ni..semua orang dah tahu nombor ni.. kata kawan tadi..

anda jangan bimbang…anda boleh kekal nombor anda…free sahaja kami yang akan uruskan..tak sampai 1 hari…

tak apa la bang… kalau saya berminat saya cari abang ya…terus pergi…tanpa minta nombor telifon..

tu lah al kisah…. tolak rezeki Allah di depan mata…

www.komunitionline.com/ref/popular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *