January 25, 2019

Tahukah anda? Apabila anda menceburi bisnes Tone Wow ini..

Apabila anda menceburi bisnes Tone Wow ini, anda sebenarnya ibarat telah memiliki cawangan kedai topup di *seluruh Malaysia* (termasuklah saluran topup online banking). Apa tidaknya, apabila pengguna simkad kita topup di *mana-mana sahaja* tak kira masa & ketika, kita yg pada saat itu mungkin sedang tidur! tak pasal-pasal dpt komisyen!

Yg ajaibnya kita bukannya jual topup pun, kita jual simkad je sekali…tapi *tiap-tiap kali* org topup, tak pasal-pasal kita dpt komisyen. Dan yang ajaibnya lagi, kita tak perlu pun menggajikan para pekerja 7Eleven utk menguruskan aktiviti jualan topup & tak perlu pening kepala nak bayar kos sewa kedai, bil utiliti kedai & sebagainya.. Hal itu semua company sudah uruskan.

Kerja kita hanya lah mempromosi utk menjayakan misi 2STEP, maintain topup sekurang-kurangnya RM30 setiap bulan sebagai memenuhi syarat minimum utk terima komisyen atau topup RM60 utk dpt kadar komisyen maksimum.

Boleh dikatakan bisnes Tone Wow ini hampir tiada kos overhead..kerana sama ada kita buat bisnes ini, ataupun tidak buat, kita tetap akan topup juga. Topup itu kan satu keperluan. Tetapi dgn simkad Tone Wow, topup kita itu sgt bermakna & tinggi nilainya kerana dgn topup itulah menjadi asbab kpd pintu rezeki passive income kita.

Jadi, tak perlu lah nak fikir apa-apa lagi. Jalan terus bosku. Buat je bisnes ni sampai jadi. Sudah terlalu banyak testimoni mereka yg berjaya mengubah kehidupan dlm bisnes ini. Apa yg penting adalah usaha yg berterusan tanpa mengenal erti putus asa. Jatuh, bangun…jatuh, bangun..jatuh, bangun..never give up & never turning back guys.

Belajar teknik 2STEP di siniĀ bit.ly/KLWOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *