May 20, 2019

Dengar cakap bini dan Kawan..apa jadi lepas tu?

Situasi 1👇

Dia : Syg, blh abg beli simkad Tone Wow RM10?

Bini : Abg nak pakai simkad Tone Wow buat apa?

Dia : Boleh jana komisen

Bini : Tipu tu! Tkyah..pakai je simkad lama abg tu..kan data unlimited dan call unlimited!

Dia : Ok. Abg dgr ckp syg😔

Situasi 2👇

Dia : Bro. Aku ada chat ngan sorang mamat ni offer simkad Tone Wow RM10 blh dpt jana pendapatan pasif. Apa pendapat kau?

Kawan ofis: Takyah..MLM..tipu tu! Pakai je simkad lama kau. Simkad yg kau pakai sekarang tu kan unlimited data dan call. Simkad Tone Wow apa ada? Aku byk dah dgr Tone Wow duk tipu org!

Dia : Kau dgr dari mana?

Kawan ofis : Ada la aku dgr dgr hari tu. Tak payah aku cakap..tlg la dgr nasihat aku ni!

Dia : Ok. Aku dgr cakap kau😔

Alkisah..
Tibalah masa DIA ada masalah wang.

Situasi 1👇

Dia : Syg, abg ada masalah wang!

Bini : Usaha la bang cari sesuatu yg blh buat duit. Nanti nak makan apa kita hari depan?

Tone Wow : Hah! Kau makan unlimited data dan call simkad kau tu

Situasi 2 👇

Dia : Bro..aku ada masalah wang la.✔️✔️

(Kawan dia hanya bluetick)

Tone Wow : Hah! Kau kejar kawan kau tu. Minta duit darinya. Kawan kau akan bg duit kt kau bila kau susah. Betul..kawan kau blh tlg beri duit kt kau.

Fikir fikirkan.. Rm10 jer bos..

jutawan2step.com/1383128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *