May 27, 2019

Anda tak jelas apa sebenarnya simkad Tone Wow?

TONE WOW merupakan antara jenama terkenal yang anda mungkin terlepas pandang…

Apa Itu TONE WOW??

1. Sama jer macam simkad Celcom, Maxis, Umobile serta Telco2 yg lain..

2. Bezanya simkad ni sediakan manfaat yang lebih banyak dari simkad² lain.

3. Antara Manfaat yg kita perolehi Setiap kali kita topup, kita dpt point, point blh tebus dengan barangan keperluan di kedai2 terpilih..

3. Kita boleh jadi usahawan telekomunikasi, setiap kali family dan rakan2 topup, syarikat akan kongsikan keuntungan mereka sehingga 26%. Tak ke best mcm ni??

4. Jadi ahli dgn Rm10 dah boleh start jadi usahawan TW,… nak income 3, 4, 5 angka sebulan anda sendiri tentukan.

So now, kita topup for Something… bukan lagi for Nothing…¬†

Jom tukar PERBELANJAAN handphone anda menjadi pulangan PENDAPATAN..

jutawan2step.com/1383128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *