September 4, 2019

Kepada ahli Group TW88 TONE WOW

Pihak syarikat TONE kini adakan cabaran cabutan bertuah bernilai RM500k kempen ini bermula 1 sept 2019 hingga 31 aug 2020

2 kategori cabutan di sediakan 1. untuk ahli baru 2. untuk semua ahli

1. untuk ahli baru : ahli baru yang melakukan MNP dalam tempoh kempen contoh anda dari celcom ke TONE WOW dan melakukan topup RM300 dalam tempoh kempen layak untuk cabutan.

2. untuk ahli setia TONE : Semua layak tak kira anda TONE WOW, Tone Excel dengan syarat anda kekal aktif dan topup RM300 dalam tempoh kempen

Untuk kategori 1 hadiah utama Proton X70, 3 buah proton saga dan 25 x RM2000

Untuk kategori 2 hadiah utama Exora Executive, Vespa S125, Yamaha YZF R15 dan 15x RM2000

Cabutan akan di buat dalam masa 3 bulan selepas tempoh kempen tamat.

Tip dari admin #TW88 anda hanya perlu topup RM30 setiap bulan sebelum tempoh pending expired. jika 10 bulan anda topup dah cukup RM300 untuk layak cabutan kategori 2. mana tahu hasil topup setiap bulan anda boleh menang… kalau tak cuba gerenti tak boleh menang…baik cuba hanya anda topup RM30 je pun..

Tengok apa jadi jika anda hanya lakukan topup RM30..dengan group TW88

1. Komisen dari TONE WOW dapat
2. Elaun viral dari TW88 pun dapat
3. Cabutan bertuah pun layak… silap haribulan boleh menang kereta atau motor atau wang tunai…

yang mana belum menyertai TONE WOW berminat nak join dengan group TW88 boleh layari bit.ly/tw88bos atau hubungi 0105100069

Jomm jadi ahli TW88 hari ini juga…

Leave a Reply