Selamat Datang Ke Blog Tone Amri Nor

Kenape Blog Tone Amri ni Domain toneexcellexcess.com

Kenape ya.. asal ceritanya macam ni masa saya dan kawan saya pergi belajar kelas buat website di shah alam 3 tahun lepas…asalnya domain ini milik kawan saya..masa tu tengah hot buat bisnes jual simkad tone excel maka kawan saya ini yang pilih domain ini untuk website dia. harga kos ketika itu hanya RM80 sahaja.

Pada mulanya saya ingat kawan saya terus menggunakan domain ini..lebih kurang 6 bulan juga…dia tak buat apa2…saya pun minta dengannya untuk jadikan blog peribadi saya.

Untuk rekod blog ini 50 ke 200 view setiap hari..pelawat masuk boleh tahan juga..terima kasih la yang sudi masuk tu..

blog ini juga saya akan menulis tentang bisnes saya dan apa apa yang saya rasa nak tulis…ok

nak tahu…blog ini.. saya dapat…

Saya dapat free je dari kawan saya..terima kasih mr fauzi

itu lah asal usulnya blog ini wujud….

sekian terima kasih..yang sudi baca terima kasih ya..

Leave a Reply