Selamat Datang Ke Blog Tone Amri Nor

Tahukah anda, sebenarnya ada bisnes yang buat duit bukan dari jualan, tapi dari PENGGUNAAN

Tahukah anda? 1. Biasanya bila buat bisnes ni, beli barang harga sekian, kemudian jual pada harga sekian. Maka dapatlah untung. 2. Lebih banyak barang itu dijual, lebih besarlah untung. Setiap masa kena terus ada jualan baru kita akan terus ada untung. Betul? 3. Tahukah anda, sebenarnya ada bisnes yang buat duit bukan dari jualan, tapi […]

Harry – Suaramu Syairku

Lirik ‘Suaramu Syairku’ Pandanglah aku Hembuskan nafasmu Kerana aku amat rindukanmu Janganlah jangan kau jauh dariku Tanpa wajahmu kelam duniaku Bisikkan aku katakan cintamu Kerna suaramu bersyair laguku Dendangkan aku dengarkan padaku Akulah pencintamu Bawaku bersamamu Hanya engkau nyawaku Akulah perindumu Engkaulah kekasihku Aku sebut namamu Aku seru cintamu Bila bermimpi kamu Jaga dari tidurku […]

Website Promosi TONE WOW Paling Popular dan Terbaik..

Hari ini saya nak tuliskan pendapat saya tentang bisnes simkad TONE WOW. Ramai sudah tahu bisnes ini.. kerana dan 10 tahun di malaysia… Dan ramai sudah menikmati pendapatan 5 angka..bahkan ada yang dapat 6 angka setiap bulan… Itu lah bisnes tone wow… Pada saya website promosi paling popular dan sangat berbaloi jika anda beli… kerana […]

Kenape kena reject bila buat MNP ?

Panduan Kod Reject MNP untuk proses kekal nombor lama. SP10 – Nombor KP baru salah.Remark/Resolution : Semak butiran kad pengenalan pemilik asal dengan penyedia rangkaian sedia ada. Betulkan dan Re-submit semula permohonan MNP.  SP11 – Nombor KP lama salah.Remark/Resolution : Semak butiran kad pengenalan pemilik asal dengan penyedia rangkaian sedia ada. Betulkan dan Re-submit semula […]

Salam Tuan Bakal Prospek nak guna biz pack dan nak kekal no. lama?

Macam mana nak daftarkan? Harga simkad ? boleh tuan bagi info. No 1 : Caranya anda beli simkad MNP (lite pack) dan anda daftar guna mywow app milik anda. No 2 : Harganya RM20 siap pos ( boleh beli dengan saya ) Bila dah berjaya mendaftar, anda boleh Upgrade kepada Biz Pak RM100 boleh buat […]