Cara-cara untuk mengekalkan nombor lama bagi pengguna simkad tonewow yang sedia ada

Siapa pengguna simkad Tonewow? Sesiapa sahaja yang sedang menggunakan simkad tonewow, termasuk agen toneexcel yang telah meng-hiwow-kan simkad tonewow mereka kedalam id toneexcel sebelum ini. Maksudnya kawan ni ada 1 id 2 nombor, 1 nombor toneexcel, satu lagi nombor tonewow. Mereka ini kena menggunakan simkad Special-MNP  Jadi terdapat 2 kes disini.Kes Pertama: Pengguna Tonewow yang ingin mengekalkan nombor […]

Cara-cara mendaftarkan pengguna baru yang ingin menggunakan simkad tonewow dan ingin mengekalkan nombor lama.

Siapa pengguna baru? Pengguna baru adalah pelanggan yang tak pernah join tonewow ini, termasuk pengguna toneexcel yang tak pernah menggunakan tonewow lagi. Mereka ini, jika nak menggunakan simkad tonewow dan nak mengekalkan nombor lama, mereka kena guna simkad lite-MNP. Jadi terdapat 2 kes disini. Kes Pertama : Pengguna baru tonewow yang ingin mengekalkan nombor lama mereka daripada telko2 lain, […]

WOW Factor telah tiba!!! Bermula 1 July 2019

Mulai 1hb Julai 2019 WOW Factor menyediakan peluang untuk anda memenuhi kebebasan kewangan anda, dengan lebih pantas! Ini adalah WOW Factor yang pertama, lebih banyak WOW Factor akan diumumkan secara berperingkat. Apa WOW Factor ni? Tambahan sehingga 3% insentif Top up Bulanan untuk setiap Rakan Niaga Level 1 yang melakukan minimum RM30 Top Up pada […]

Awak nak meniaga apa sekali pun, awak meniagalah

Awak nak meniaga apa sekali pun, awak meniagalah,Jangan hentikan perniagaan awak,Itu sumber rezeki awak. Cuma saya nak sedarkan awak,Apapun sekali perniagaan awak, dari perniagaan kecil sampai perniagaan besar. Awak tetap guna handphone,Perniagaan awak gunakan phone,hari2 awak hadap phone lebih dari awak hadap makanan. Alang2 awak dah gunakan phone setiap hari untuk apa2 urusan, Saya nak […]

Cara Melanggan Pakej 20GB TONE WOW

Pakej 50 Data Internet sahaja. Ia dipanggil pakej TWD50.Jika anda langgan pakej ini, anda akan perolehi: * 20G data internet.* Tamat tempoh 32 hari.* Tiada masa berbual.(Voice)* Pakej ini dikhaskan untuk sesiapa yang suka berinternet sahaja. Cara untuk melanggan pakej TWI50.* Kredit anda perlu ada lebih daripada RM50. Jadi kalau kredit handphone anda tak cukup […]