SEBAB-SEBAB MENGAPA SAYA BUAT BISNES TONE WOW INI

1. Pertama, kerana produknya ada simkad atau handphone. Memang barang keperluan saya. Kalau saya tak pakai simkad Tone Wow ini pun saya tetap pakai handphone, saya tetap bayar bil, saya tetap beli topup. Malahan semua ahli keluarga saya pakai handphone. Daripada habis duit bayar duit top up, baik saya dapat duit sampingan dengan bisnes Tone […]

Ahli TONE WOW dah terima gaji bulan Jan2019

Hari ni 21Feb pengguna simkad TONE WOW dah terima gaji dari HQ. Saya dah cakap setiap bulan bosskuuu.. selagi pengguna topup kita akan terima duit terus ke maybank milik saya. Alhamdulillah!! Boleh la duit tambahan..siapa nak bagi… kerja senang sahaja.. jual simkad rm10 sahaja.. kat facebook.. secara online. 10hb gaji J2S21HB gaji TONE WOW Yang […]

KEDAI TOPUP 1 MALAYSIA MILIK ANDA..

Tahukah anda, semua kedai yang menjual TopUp yang ada di Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak adalah kedai saya.. “Ishhh…Mengarutla…Betul ke..??” Iye betul…sebab apa saya kata macam tu..Sebab setiap kali pelanggan saya TopUp, dorang tak cari saya. Di mana dorang beli topup, disitulah kedai saya. Saya tak jual TopUp, saya hanya jual simkad TONE WOW sahaja.. […]

Macam mana nak dapat income melalui TONE WOW ni..?

JAWAPAN : Simkad TONE WOW ni boleh dapat income melalui 4 CARA :.1. Bila anda topup sendiri, anda dibayar.2. Bila anda kenalkan simkad TONE WOW ni pada orang lain, anda dibayar.3. Bila mereka topup, anda dibayar4. Bila mereka kenalkan kepada orang lain pula & orang itu topup, kau dibayar..Anda jangan salah faham. Syarikat TONE WOW […]

Yang sukar cari kerja ?

Mai.. saya cadangkan kerja hanya share link sahaja dengan jutawan2step. Kerja share link Jutawan2step mudah sahaja. Perlu ada : 1. Modal sekali sahaja2. Ada facebook, wasap3. Internat Yang nak cuba boleh check kat link iniĀ www.jutawan2step.com/1383128 Atau www.jutawan2step.com/info/1383128 Nota kaki : kerja ini untuk orang malas keluar rumah dan jumpa orang.. kerja ini sesuai untuk orang […]