Ahli TONE WOW boleh beli barang dengan point di KK Mart

Siapa rumah dekat dengan KK mart boleh join TONE WOW Kerana jika anda pengguna Simkad TONE WOW setiap kali topup anda akan dapat point. Dan banyak lagi untuk cara kumpul point. Tengok video Tuan Hafiz beli barang hanya dengan mengunakan point TONE WOW. klik SINI Nak jadi ahli boleh daftar online di https://jutawan2step.com/info/1383128 HP 0176689897

Grab di cipta utk pemilik kenderaan pribadi menjana pendapatan…

Grab di cipta utk pemilik kenderaan pribadi menjana pendapatan… sblm ini.. kita hanya habis duit utk beli minyak..tapi adanya system ini ,kita mampu menjana pendapatan sampingan..TONE WOW juga dicipta seperti grab…sblm ini kita hanya habis duit utk gunakan handphone…tapi adanya system TONE WOW, kita mampu menjana pendapatan hanya melalui hp… Walaupun tak byk..tapi cukup utkByr […]

Tone Wow bukan nak mengejar kekayaan atau kemewahan

Saya buat Tone Wow bukan nak mengejar kekayaan atau kemewahan hidup di dunia yg sementara, kehidupan di akhirat itulah yg kekal selamanya Saya buat Tone Wow kerana saya sedar saya punya banyak komitmen yg perlu saya pikul. MASA sudah pasti tidak dapat diundur, tapi kita boleh ‘membeli’ MASA iaitu dgn mencari jalan mencapai KEBEBASAN KEWANGAN. […]

Rahsia Kayakan Orang Yang rapat dengan kita..

Kita lebih rela kayakan taukey² telco (maxus, digie, celcum, umobil dll) yg kita tak pernah kenal, siap sanggup topup beratus-ratus ringgit utk kayakan mereka tiap2 bulan.. Tapi kita tak sanggup berikan beberapa sen kpd adik-beradik kita, sedara-mara kita, sahabat² kita, rakan² kita dan org² yg rapat dgn kita. Kita lebih rela (bermati-matian) memberi kekayaan kepada […]

TONE WOW memang tak sama dengan telco lain….

tiada plan PENJIMATAN…tiada plan UNLIMITED DATA…tiada plan CALL MURAH… TONE WOW hanya ada plan UNLIMITED INCOME! Bila dah ada UNLIMITED INCOME…semua plan akan jadi FREE!!! Bila dah ada cara utk DIBAYAR, kenapa masih memilih utk MEMBAYAR?? Tak susah, cuma upgrade simkad & guna mcm biasa..nombor lama boleh kekal.Pilihan ditangan anda tapi kebebasan membayar hanya di TONE […]

Senarai J2S kumpulan Tone Amri

PERHATIAN : Jika anda tiada RM190, jangan klik link di bawah. jutawan2step.com/1584741 ( Irman 01164874471 ) jutawan2step.com/1594557 ( Razapi 01169230346 ) jutawan2step.com/1308401 ( Ajhaar 01164873532 ) jutawan2step.com/1173543 ( Saidi 01164873536 ) jutawan2step.com/1383128 ( Amri 01118808812 ) Mengenai link : Ini merupakan satu panduan yang dikongsikan cara teknik untuk menjana income hanya duduk-duduk di rumah secara online sahaja. AMARAN : Jika […]

” SEBAK RASANYA.. BERULANG KALI TENGOK VIDEO NI “

Perjuangan arwah selama 5 tahun tidak berhenti dan sia-sia, Komisennya diwarisi oleh isteri dan anak2. Perjuangannya tidak mudah, Tapi yang saya kagumi dengan sifatnya adalah seorang yang sangat gigih belajar & berusaha keras demi mencapai matlamat. Orang berjaya, Dia Mulakan sesuatu, Dia akan habiskan buat sampai Jadi. Buat sampai Habis,Bukan buat kemudian tangguh. Bukti Komisen […]